مصرف غذاهاي سرخ شده و پرچرب باید در گرما و فصل تابستان محدود شود .
به گزارش پايگاه خبري وب دا، عضو هيئت علمي دانشگاه و متخصص تغذيه با تأكيد بر اين مطلب گفت: مصرف غذاهاي سرخ شده و پرچرب عطش را تشديد مي كند بنابراين مصرف آن در فصل تابستان توصيه نمي شود.
دكتر"دعايي" افزود: در فصل تابستان مصرف غذاهاي گوشتي را نيز به حداقل برسانيد زيرا باعث دفع مايعات بدن مي شود.
وي تأكيد كرد: قرار گرفتن در معرض نور آفتاب را تا حد امكان محدود و در زمان رفت و آمدهاي خود تجديد نظر كنيد .
وي اظهار داشت: در فصل تابستان نكات بهداشتي و تغذيه اي را رعايت كنید و به اندازه كافي آب بنوشيد تا درگير مسموميت هاي غذايي و عوارض جبران ناپذير آن نشويد.